Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Ett av de viktigaste men samtidigt mest bortglömda rummen i ett hem är badrummet. Trots att man faktiskt använder badrummet varje dag är det lätt hänt att man negligerar badrummet när man gör investeringar i hemmet. Istället är det mycket vanligt att fokus vid heminredningsprojekt hamnar på vardagsrummet, exklusiva varor eller andra platser som gäster har tillträde till.

Men faktum är att badrummet används varje dag och det är också en plats där en stor mängd saker som hör vardagen till ska förvaras. Detta gör att badrummet egentligen borde anses som ett av hemmet viktigaste platser.

Förutom förvaring med mera i badrummet är belysning i badrum något som man verkligen bör fokusera på. Detta beror på att man ofta använder badrummet på morgonen och på kvällen, då utomhusljuset ofta är svagt. Men det är också i badrummet som man sköter sin personliga hygien, och den kräver ofta mycket bra belysning för att det ska bli rätt.

Lampor till bad

Att hitta rätt belysning till ett badrum är kanske inte alltid lätt men om informerar sig ordentligt så kommer man snart att hitta rätt bland alla de produkter som finns för bra belysning i ett badrum.

Det kan vara bra att dela in badrummet i både sektioner och funktioner när man ska göra sitt uppgraderingsprojekt. Det kan till exempel vara bra med en sorts belysning för bad medan man kanske vill ha en helt annan belysning när man rakar eller sminkar sig. Det är samma sak med belysningen som täcker hela badrummet jämfört med den belysning som är anpassad för delar av badrummet.

Belysning badrum

Precis som för andra rum så finns det olika typer av belysning för badrum. Det första man tänker på är kanske belysningen från taket, som kan vara spottar eller en lampa. Men det finns ofta också belysning runt spegeln som ska vara perfekt för ansiktshygien.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here