Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Bygg ditt eget badrum utomhus, känn lyxen, njut av känslan! En frizon där du kan andas ut och njuta. Det behöver inte bli krångligt eller dyrt. Här har du chansen att satsa på ditt dröm-badrum utan krångel. Fixa med glädje!

7 idéer till din dröm-utedusch

Du är på landet, det är sommar, sol, och frihet! Vad är väl skönare än att ställa dig under det strilande svalkande vattnet och bara njuta!

En dusch i det fria har blivit allt mer populärt. Och det är bra mycket billigare än att fixa badrummet inomhus. Skapa istället lite extra lyx runt hörnet, i din trädgård.

  1. Njut av stillhet och avskildhet med en omringande läcker spaljé där gröna växter frodas. Ställ gärna några fina krukor med färgstarka blommor runtomkring för att ge effekt.
  2. Planera och föd upp en välmående klätterväxt, såsom väldoftande rosor, tätt intill din utedusch. Färg och lukt kommer att göra dig väl.
  3. Mura mera! Mura, kakla, det ger en lyxig och ombonad känsla och passa på att mura upp både hylla och sittbänk på en gång.
  4. En lyxigare variant? Då kan du exempelvis välja svarta skärm- eller träväggar, marken fylld med stenar, ett badkar med tassar och en utedusch i krom. Ja, det går att lyxa till det med nästintill vad som helst, bara man kan ta till sig sin egen kreativitet och fantasi.
  5. Flätad pil och solenergi- Fläta en häftig skärmvägg där det gröna kan klättra och låt din utedusch värmas upp av solens strålar.
  6. Små steg till lyx – En gång av plattor omringad av vit sten, En snygg skärmvägg, några omringande gröna sköna växter och passa på att bugga en praktisk och snygg bänk för att skapa en känsla av badrum.
  7. Häng upp vackra färgstarka handdukar och lägg dit den mysiga badrumsmattan. Kan göra underverk för energi och myskänsla runt din utedusch.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here