Det man ger

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

En universal sanning, för nästan alla typer av relationer vi har. Visst kan man vara lyckligt lottad, och få en massa utan att ge. Men som regel upphör givare som inte får något tillbaka, med att ge till slut – om man aldrig får något tillbaka. Så om man vill ha en massa, vara sig det är kärlek, omtanke, beröm eller popularitet, då är det alltid en bra strategi att ge en massa. Det handlar oftast inte om att spendera pengar, men däremot att ge av sig själv. Dela ut komplimanger ofta. Hjälp till. Gilla vänners uppslag på sociala medier, även om det är tok-tråkigt uppslag såsom bilder på maträtter eller knän vid en pool. Det finns många sätt att ge av sig själv.

Oväntade gåvor är oftast de bästa

De allra flesta av oss människor gillar att få små gåvor i vardagen. Vare sig det handlar om komplimanger eller rent fysiska, materiella gåvor. Få säger väl nej till stora gåvor, men generellt är det inte de största gåvorna som automatisk är de bästa. Orsaken till att vi överhuvudtaget ger varandra gåvor till jul, eller på bemärkelsedagar, är förutom traditionen förknippade med det, att man önskar att visa den vi ger till att vi bryr oss om dem. Därför är det ofta oväntade, personliga gåvor som är de allra bästa att få. Någon har gjort sig stort besvär för att göra en glad… det värmer hjärtat.

Familj och vänner på avstånd

Jag är en av många, som har massor av familj och vänner som bor långt bort. Man ses inte så ofta, och möjligheten att ge små ting av sig själv kan vara begränsade. Ett tips som jag själv använder mig av, är att ibland skicka små gåvor till familjemedlemmar eller vänner. Inga stora saker, och inte som julklappar eller liknande. Men gärna personliga saker, som passar till mottagarens intresse. Jag såg den här, och tänkte på dig är ett meddelande jag skicka med, som ett exempel. Ofta kostar själva frakten, att skicka paket, mera än själva gåvan. Så det handlar inte om stora investeringar, men det ger stor glädje hos mottagaren. Man visar att vidkommande finns i ens tankar. Ge av dig själv – och du får ofta tusenfalt igen!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here