Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Har du svårt att få ihop familjens vardagspussel med förskola, arbete och kvällsaktiviteter? Känner du en inre stress över känslan av att inte räcka till? Dygnet har bara 24 timmar och under de timmarna ska det hinnas med mycket. Ofta upplevs känslan av att dygnet har alldeles för få timmar! Skulle en barnvakt kunna vara den sista pusselbiten som saknas för ett inre lugn? Som tur är finns det hjälp att få, barnvakt.se erbjuder barnvakter i Göteborg, Stockholm och Malmö, men även i resten av Sverige!

Välj en barnvakt som är professionell och utbildad

Det ska kännas tryggt att ha barnpassning och därför har barnvakt.se samlat in profiler från några av branschens ledande företag, myNanny och NannyPoppins. Alla barnvakter är utbildade och kontrollerade samt har noggrant valts ut för att du ska känna dig trygg med din din barnpassning.

Innan anställning genomgår varje nanny utbildning i allt från säkerhet & HLR till pedagogik. Bläddra bland profiler och välj den som du tycker passar familjen bästeller kontakta experter på barnvakt.se som kan rekommendera en nanny till dig.

En mer harmonisk vardag med en nanny

En nanny hjälper dig att få en lugn och harmonisk vardag och du får tid över till annat än att känna stress och oro inför att få ihop veckan. Barnvakt.se erbjuder trygg barnpassning i hela Sverige oavsett var du befinner dig.

Kanske är det äntligen dags att kunna gå och titta på den där biofilmen som du så länge har velat se, men där avsaknaden av barnvakt har hindrat dig. Eller varför inte gå ut på en dejt med din partner och få välbehövlig egentid tillsammans! Njut av egentid och minskad stressnivå efter avslutat arbetspass medan barnen har roligt tillsammans med sin personliga nanny.

Hela familjen mår bra av barnpassning! Harmoni ger alla ett välmående som avspeglar sig i vardagen. Bespara dig de sena hämtningarna av övertrötta barn på förskolan och kom istället hem till en familj som är i balans.

Flexibel barnpassning ut efter era behov

Din certifierade nanny väljs ut utifrån din familjs livssituation och hur mycket hjälp ni behöver. Är det kanske hämtning på förskola och skola varje dag, barnpassning någon kväll i veckan eller möjligen en hel helg? Oavsett vilket så kan Barnvakt.se hitta en barnflicka som passar just ditt behov och önskemål om upplägg och schema.

Det finns flera olika upplägg att välja mellan, allt för att hjälpa er att lösa vardagspusslet på ett tryggt sätt. Barnvakten som väljs ut för er bor oftast i närheten för att kunna öka flexibiliteten.

Det är enkelt att komma igång med en nanny!

Börja med en prova-på-träff innan ni sätter igång, för att lära känna varandra – helt utan bindning! Om din familj inte är nöjd hittar barnvakt.se alltid en ny nanny åt er!

Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden. Detta gynnar inte bara dig och din barnvakt, utan även samhället överlag! Skicka in en intresseanmälan till Barnvakt.se så kontaktas du inom 24 timmar under vardagar!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here