Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vill du förbättra dina mattekunskaper eller vill du kanske lära dig programmering på ett roligt och unikt sätt? Vill du uppleva en sommar som du sent kommer glömma? Då kan detta lärorika och roliga sommarläger vara perfekt för just dig!

Unikt och minnesvärt sommarläger som hjälper dig att utvecklas

Denna sommar arrangeras det ett roligt läger som sätter en lärorik tvist på det klassiska sommarlägret!

 

Lägret är en unik kombination mellan lägeraktiviteter och inspirerande föreläsningar inom matte eller programmering. Du får prova på allt från olika sporter till härliga grillkvällar, till motiverande workshops och spännande föreläsningar!

 

Detta fantastiska tillfälle finns både för dig som vill gå på sommarläger i Stockholm eller Lund. Oavsett vad dina planer är inför sommaren, finns det alternativ som fungerar för just dig – övernattning eller dagsläger finns, samt läger med fokus på både matte och programmering.

Lär känna nya vänner i din egna ålder på sommarläger

På Allakandos sommarläger kan du träffa likasinnade människor och tillsammans uppleva en sommar som du sent kommer att glömma. Vem vet, du kanske till och med får vänner för livet!

 

På lägret bor alla elever i korridorsrum två och två. På så sätt får du lära känna nya vänner i din egna ålder samtidigt som ni tillsammans skapar härliga sommarminnen!

 

Tillsammans kommer ni att göra roliga utflykter – quizkvällar, bada, sporta och massa andra trevliga aktiviteter! Samtidigt som du skapar nya minnen med dina vänner, utvecklas du också som person med nya kunskaper och erfarenheter!

 

Sommarlägret som lär dig matte och programmering på ett roligt sätt

Vare sig du vill lära dig programmering eller om du helt enkelt vill höja ditt betyg i matte, finns det alternativ för sommarläger utifrån just dina behov.

 

På sommarlägret för programmering kan du utveckla dina kunskaper, oavsett om du är nybörjare eller om du har programmerat sedan tidigare. Med engagerande undervisningar i liten grupp, kan du lära dig nya kunskaper och kanske till och med ta första steget till en framtida karriär!

 

Om du istället vill förbättra dina mattekunskaper, kan du också göra det på ett roligt och personligt sätt! Inspirerande genomgångar och förklaringar varvas med motiverande workshops som ser till att du kan göra matten roligare – oavsett om du siktar på att få ett E eller A.

 

Med personlig uppmärksamhet och förklaringar som är anpassade efter just din kunskapsnivå, får du möjligheten till att lära dig nästa termins matte på ett effektivt sätt!

 

Ett läger från experterna på engagerande pedagogik

Sommarlägret är framtaget av Allakando – experterna inom läxhjälpsbranschen. Det som gör deras metod så unik är att deras fokus ligger på att förbättra studieteknik, motivation och självförtroende på lång sikt!

 

Fokuset på sommarlägret ligger därför på att lära eleverna verktygen för att förbättra sin studieteknik och självförtroende. Med 15 år av erfarenhet i ryggsäcken, har de noggrant valt ut de bästa ledarna och lärarna för att ditt barn ska kunna utveckla sig!

 

Alla ledare och lärare utbildas i ledarskap, säkerhet och HLR för att försäkra en så säker miljö som möjligt.

 

Låter detta som något du är intresserad av? Ta chansen! Du kan boka sommarläger i Stockholm eller Lund på Allakandos hemsida nu för en minnesvärd och lärorik sommar!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here