Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är underbart att vara förälder men däremot är det inte alltid enkelt då det kan vara utmanande att få ihop vardagen. En lösning som visats sig vara populär hos många föräldrar är att anlita en nanny som avlastar i hemmet. Anledningen till detta grundar sig egentligen i en simpel faktor – det bidrar med flera gynnsamma effekter för hela familjen.

En nanny skapar mer tid så att ni hinner med vardagen

Att vara förälder är fantastisk på så många olika sätt. Vi får förmånen att se våra barn växa upp och intressera sig för den omvärld som kretsar runt dem. Det är en sann lycka och något som är svårt att beskriva med ord. Däremot vet vi föräldrar att det inte är enkelt att vara just förälder. Skjutsa till fotbollsträningar, hämta och lämna på skolan, hjälpa barnen med läxorna och samtidigt hinna med sitt eget jobb. Det blir tillslut svårt att få ihop allting utan att känna stress och trötthet.

För att underlätta måste vi föräldrar därför ständigt, varje dag, prioritera för att hinna med allt som ska göras under dagen och under veckan – men tyvärr hinner vi inte alltid med att göra allt det vi vill/ska göra. Ett bra sätt att skapa mer tid är att ta in en nanny som är kunnig och professionell. Vad detta gör är att det kan hjälpa familjer känna minskad stress och oro i vardagen.

NannyPoppins är måna om att ge er en trygg och rolig nanny

Företaget NannyPoppins som erbjuder barnvakter i Stockholm och i hela Sverige, fokuserar främst på att det ska vara tryggt och roligt. Det ska vara kul att få hjälp av en barnvakt samtidigt som det ska kännas tryggt för föräldrar att lämna över ansvaret till en nanny. När företaget anställer sina barnvakter gör de noggranna bakgrundskontroller där exempelvis belastningsregister och tidigare referenser granskas. De utför även djupintervjuer för att säkerställa att det är en kvalificerad person som verkligen vill hjälpa familjer att få en lättare vardag. En barnflicka från NannyPoppins är alltid utbildad inom HLR och i att förebygga olyckor.

Ställer höga krav på den som söker jobb som nanny

NannyPoppins strävar alltid efter att erbjuda Sveriges bästa barnvakter. De ställer därför väldigt höga krav på de som söker jobbet. Utöver att det är ett måste att personen ska ha erfarenheter av att självständigt passat barn tidigare, är ett annat krav en stark vilja att verkligen hjälpa familjer få en lättare vardag. De ska även ha ett genuint intresse för barn och unga. För att hela familjens vardag ska bli roligare och mer lättsam, måste er barnpassare tycka det är kul att ta hand om barn.

Barnvakt från NannyPoppins – så funkar det i korthet

NannyPoppins finns i hela Sverige och kan hjälpa er närsomhelst, oavsett om ni bor i en storstad eller i en mindre ort.

För att komma igång börjar ni med att ringa in till organisationen 0774 – 21 88 21 så att de kan lära känna er och veta mer om ert behov.

Efter att ni diskuterat er situation och vad ert barn behöver tar de fram en personligt utvald nanny som passar just er.

När matchningen är gjord inleder ni alltid med en första prova-på-träff där familjen får en chans att träffa sin utvalda nanny. Detta är ett populärt tillfälle att se om barnet och barnvakten fungerar ihop. Är ni inte nöjda kan ni be NannyPoppins hitta en ny barnpassare, annars är det bara att fortsätta!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here