Ge ditt Garage ett nytt liv med en ny Garageport

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

En ny garageport kan piffa upp ditt hus samtidigt som den ger dig en bekvämlighet. Det finns ett hav av många leverantörer som säljer garageportar i olika modeller och utföranden. Som konsument kan det därför vara svårt att veta varför man ska välja det ena framför den andra.

Vilken typ av garageportmodell du ska välja beror på hur du använder ditt garage. Använder du garaget som förråd för bevaring av saker och ting, så kan du nöja dig med en billigare garageportmodell. Använder du och familjen garaget varje dag så kan det vara en bra idé med en motorstyrd fullisolerad garageport. En bra isolerad garageport hjälper dig att hålla ned värmekostnaderna under vinterperioderna.

Du kan idag köpa många olika varianter och utföranden av garageportar. De vanligaste typerna av garageportar är Slagportar, Vipportar, och takskjutportar och det som skiljer de åt är bland annat deras öppningssätt.

Slagportar öppnas utåt med ett spanjotthandtag och består av två dörrar och fungerar som en helt vanlig dörr och kräver ingen plats inne i garaget. Den monteras i porthålet i full höjd och tar endast plats på bredden på porten. Slagportarna används ofta i garage som till den mesta del används som förråd och förvaring av trädgårdsredskap.

Vipportar kräver mindre utrymme både utanför och innanför garaget när man öppnar den och kräver inget djup inne i garaget vilket är fallet med takskjutportar. Den är enkel att montera och har inte många rörliga delar. Fjädrar på denna typ av port ska bytas ut med jämna mellanrum eftersom de slits ganska mycket när porten förflyttas i skensystemet.

Vill du ha fritt utrymme framför och bakom garageporten så är takskjutporten en utmärkt lösning. Du kan köra bilen helt fram och öppna och stura garageporten med hjälp av en fjärrkontroll. Säkerheten ligger också på toppen och de flesta takskjutportar är idag försedda med klämsäkring, fallsäkring, inbrottssäkring osv. Hos NASSAU kan du till och med designa din egen garageport där du själv väljer modell, färg och mått www.nassau-door.se/webshop/

Tillbehör Garageportar

Du har möjlighet att välja många olika tillbehör ex. handsändare, väggsändare, fingerscanner, koddosa, mobilapp styring eller från homelink via bilen. Du kan läsa mer om tillbehör på NASSAU´s hemsida.

Val av färg

Det är nog bra idé att välja den färg som passar till resten av huset. Antingen kan man matcha färgen med fönster och dörrar eller med husets tak för att ge ett enhetligt intryck. Har du svårt att välja vilken färg du ska ha på din nya garageport så kan du beställa helt färgprover Gratis här via NASSAU webshop.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here