Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vad behöver du för att träna? Rätt utvalda träningsplagg brukar stå i fokus för alla som gillar att röra på sig.

Många tjejer menar dessutom att en sport bh faktiskt är det viktigaste plagget för en lyckad träning. Ett gott råd är att ha olika sport-bh:ar i sin garderob. Om du till exempelvis tränar 1 – 2 gånger varje vecka bör du ha minst lika många bh:ar. Tänk på att dina bh:ar bör bytas ut efter ungefär ett år. Elasticiteten försvagas med tiden och det är anledningen till att ett byte behövs. Utbudet är stort och det gör att man lätt kan känna sig vilsen när man ska köpa en sport-bh. Men lugn, under nästa rubrik har vi sammanfattat en guide över det viktigaste du bör tänka på för att välja rätt sport-bh.

Så här väljer du rätt sport-bh

Så här gör du för att välja rätt sport – bh. En skön och enkel guide följer:

  • Vilken typ av träning utövar du? Är det en lågintensiv eller högintensiv? Yoga, pilates eller promenader går bra ihop med följsamma bh:ar tillverkade av elastan. För högintensiva träningar behöver du stretchiga och fuktavvisande sport -bh:ar tillverkade av polyester
  • Rätt kupstorlek är ett måste. Mät gärna omkretsen på din byst och titta på storlekstabellerna som de flesta affärer erbjuder sina kunder
  • Svart och grått är passande färger för sport-bh:ar. Vissa vita sportplagg tenderar att ändra färg om man svettas för mycket.

Följ tvättråden

Alla sportplagg tvättas ofta, i princip efter varje träning. Tyget är slittåligt och bör inte försämra sin kvalité och form. Dock är det väldigt viktigt att följa skötsel-, och tvättråden för varje träningsplagg, inklusive din sport-bh. Plaggen ska tvättas i rätt temperatur och program. Tänk på att en del sportplagg (och bh:ar) inte kan torktumlas. Läs alltid genom anvisningarna och följ dem strikt om du vill använda utrustningen så länge som möjligt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here