Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

En sak som nog alltid har funnits i skolans gympasalar, det är ribbstolen. Ni vet de där man som barn gärna klättrade och klängde i. Dock är det ju så att en ribbstol, det kan man numera köpa och ha hemma. Med den kan man sedan träna om man vill, eller låta barnen ha skoj på olika sätt. En ribbstol tar inte så stor plats, då den sätts på väggen. Så den går utmärkt att montera upp i vardagsrummet om du vill. Den kan då även vara som en inredningsdetalj. Om du ska träna med den eller låta barnen klättra i den se då till att det finns bra plats framför den. Dumt att råka sparka ner en lampa eller prydnadssaker!

Träna hela kroppen

En stor fördel med en ribbstol är att du med den kan träna hela kroppen om du vill. Den går att användas separat, eller att man har flera på rad eller att man fäster träningsband med mera i den. En ribbstol kan användas för styrketräning så väl som då du ska stretcha. Det går även göra gymnastik, samt en massa annat bra med hjälp av den.

I hemmagymmet och i lekrummet

Ribbstolar kommer oftast i materialet trä. De är enkla att montera och enkla att använda. Det är inte fel att satsa på att ha en till dig själv som du tränar med och en som barnen kan ha. Skaffar du bara en så är risken att du aldrig får ha den ifred. Du kan med fördel därför sätta upp en i barnens lekrum. Sedan ha en i ett eget hemmagym. Det om du har plats för det så klart. Men det är inte fel att ha ett rum hemma att träna i. Du kan då satsa på att ha olika träningsredskap i hemmagymmet så att du får en komplett träning.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here